Adobe MAX Keynote 2022

28-07-2023 15:53
Adobe MAX Keynote 2022

Bu yıl 20’ncisi düzenlenen Adobe MAX etkinliği üç yıllık aradan sonra tekrardan fiziksel olarak, Los Angeles’ta düzenlendi. 6 binden fazla yüz yüze katılımcısıyla insanlar Adobe MAX’i özlemiş görünüyor. Diğer yandan etkinliğe uzaktan katılan yüzbinler de var. Adobe MAX son yıllarda yapılan en büyük yaratıcılık konferansı.
 

Etkinlik 2007’den beri şirketin CEO’luğunu üstlenen Shantanu Narayen’in sunumuyla başladı.
Adobe’un 40. Yılını kutlayan Narayen şirketin son yıllardaki yenilik ve başarılarını kullanıcılarının adanmışlık, tutku ve yaratıcılığıyla ilişkilendirdi "her geçen gün yazılımlarımızı kullanan milyonlarca kullanıcıdan öğrenme şansına sahibiz”. Bu ve bunun gibi cümleleriyle kullanıcılarına teşekkür etti.

Adobe olarak amaçlarının yaratıcılığı erişilebilir kılmak (democratizing creativity), ilham onları bulduğu zaman herkesin nerede ne zaman olursa olsun hikayelerini anlatabilmesini sağlamak olduğundan bahsetti. Bununla birlikte etkinlikte Adobe Sensei Aİ’ın fazlasıyla üzerinde duruldu.
Sorunlara Sensei ile çözümler bulduklarına değinildi. Sadece Photoshop ve Premiere prodaki Aİ tabanlı yenilikler (Generative Expand, Text-Based Editing) bile kullanıcıları etkilemeye yetiyor.
 


Adobe MAX 2022 etkinliğinde anlatılan diğer uygulamalar ve gelişmeler için blog anasayfamızı inceleyebilirsiniz.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.