Düğün Kamerası Fiyatları

08-04-2022 11:22
Düğün Kamerası Fiyatları

Profesyonel Düğün Kamerası Fiyatları

Düğün kamerası fiyatlarına geçmeden önce bu kameralarla ilgili biraz açıklama yapmak uygun olacaktır. Düğün kamerası denince aklınıza çok fazla alternatif gelebilir. Fakat Düğün kameraları profesyonel seviyede başlangıç kameraları olarak geçmektedir. Özellikleri itibariyle yeni yeni seviyeler yükselmeye yatırımlar artmaya başladı.

Ülkemiz genelinde düğünler için ayrılan bütçe sınırlı olduğu için kamera çekimlerine çok fazla ödeme yapılmıyordu ve bu da kamera tercihlerinde bütçeyi etkiliyordu. Yeni yeni video sektörü geliştiği için çiftle bu mutlu gününün ölümsüzleşmesinin gelecekte çok değerli olacağını anladığı için kaliteli çekim istiyorlar. Hatta 3-5 kamera ile düğün çekimi yapılabiliyor ve prodüksiyon hizmet ile birlikte günümüzde bir düğün hikayesi oluşturulabiliyor. 

Düğün kamerası tercihleri

Düğün kameraları çok uzun süre kullanıldığı için hızlı değişen bir sektör değil. Burada biz özellikle Sony tarafındaki düğün için kullanılabilecek kameraları ele alacağız.

Sony MC1500 kamerayı hala kullananlar olduğu biliyoruz ve 2.el satışları da devam ediyor ama üretimi biteli çok oldu.

Sony MC2000 10 yılı aşkın süredir kullanılan bir kamera. bunun da 2. el satışları mevcut. fakat üretimi biteli çok oldu.

Sony MC2500 Bu kamera da sony tarafında çok satışı yapılan kameralardandır. 2021 itibariyle üretimi bitti. Satışı yoktu.

Sony NX100 HD kemera olması ve mc2500 e göre teknolojisinin daha iyi olması sebebiyle tercih edilen bir kameraydı. fakat 2021 itibariyle maalesef bunun da üretimi sonlandırıldı.

Gelelim Aktif olarak kullanılan kameralara.

Sony NX200 4K Profesyonel Video Kamera fiyat performans açısından en iyi kameralardandır. günümüzde çok tercih edilmektedir ve özellikleri itibariyle düğün kamerası olarak kullanılmaktadır.

Sony Z150 Profesyonel Video Kamera her ne kadar düğün kameralarının üzerinde bir teknolojiye sahip olsa da çok tercih edilmektedir. SDI çıkışı olması sebebiyle stüdyolarda kullanılmaktadır. Detaylı teknik bilgiye ofisimizde veya link üzerinde ulaşabilirsiniz.

Düğün kamerası Fiyatları

Düğün Kamerası Fiyatları 

Düğün kameraları ile ilgili fiyatlara sitemizden ulaşabilirsiniz. Fakat telefonla iletişim kurarak anlık kampanyalardan ve taksit imkanlarından haberdar olabilir ve destek alabilirsiniz.



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.