En iyi Film kameraları

27-10-2022 12:06
En iyi Film kameraları

En iyi Film Kameraları


Son zamanlar sitemizde bize sorulan sorular ve yapılan aramalar arasında en çok dikkatimizi çeken konu en iyi film kameraları veya en ucuz film kameraları gibi terimler oldu.


Bu süreçte aslında dikkat edilmesi gereken konu en iyi veya en ucuz olan değil de fiyat performans açısından en uygun olan kameraları tercih etmektir.


Bu sebeple en iyi film kamerası aslında bütçenize göre tercih edebileceğiniz kameradır. Biz genellikle Sony profesyonel kameraların yetkili satıcısı olduğumuz için en çok satılan sony film kameralarından bahsedeceğiz.


Fiyat Performans açısından En İyi Film kameraları


1- Sony FX6


Fiyat ve performans açısından 1 numarada gördüğümüz en çok tercih edilen kameralardan birisidir Sony FX6. Belgesel, Sinema ve organizasyonları için çok tercih edilmektedir. Özelliklerine girmeyeceğiz, sitemizde özellikleri bulabilirsiniz. Sormak istediğiniz konular olursa bize ulaşabilirsiniz.


 
 

2- Sony FX3


Compact olması ve taşınabilir olması sebebiyle en çok satılan kameralardandır. Özellikleri itibariyle ülkemizde çok tercih edildiği için yakın zamanda benzer kasa yapısında full frame olmayan bir modeli de çıktı. Sony FX3 özelliklerini bu linkten inceleyebilirsiniz.


 
 

3- Sony FX30


Sony Fx30 el tutacağı olan ve olmayan modeli FX30b olarak 2 ayrı model şeklinde çıktı. Türkiye’de aralık itibariyle teslimatlara başlayacağız. Fiyatı diğer kameralara göre daha uygun olan FX30 film kamerasının özelliklerini linkten inceleyebilirsiniz.




4- Sony FX9


ilk çıktığı zamanlarda büyük bir açığı kapatan Sony FX9’a son zamanlarda gelen zamlardan dolayı talep her ne kadar düşse de özellikleri ve kalitesi ile güncelliğini uzun süreler koruyacak film kameralarındandır. Detaylı bilgi ve teknik özelliklerine linkten ulaşabilirsiniz.




Film kameralarının fiyatları ve teknik özellikleri ayrıca Profesyonel ekipman ihtiyaçlarınız için bize ulaşabilirsiniz. Provideo Sony Profesyonel ekipmanlarının yetkili tedarikçisidir.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.