En İyi Profesyonel Kamera Hangisidir? Sinema, Haber Youtube kamerası

22-12-2020 10:17
En İyi Profesyonel Kamera Hangisidir? Sinema, Haber Youtube kamerası

En İyi Profesyonel Kamera Hangisidir? Sinema, Haber, Youtube kamerası


Kamera ihtiyacı olanlar çoğunlukla aradıkları kamerayı bulmak için bize ulaştıklarında başlangıç noktaları en iyi kamerayı almak olur ve sordukları soru genellikle en iyi kamera hangisidir veya en iyi sinema kamerası hangisidir en iyi haber kamerası hangisidir şeklinde olmaktadır.


Kamera ihtiyacı olanlar için bu yaklaşım doğru görülebilir ama bizim tarafımızda aslında en iyi kamera ihtiyaca be bütçeye göre belirlenir. Kısaca bunlara değinelim.


En İyi Haber Kamerası

Haber kamerası ihtiyacınız varsa en iyi kamera sizin için haber kamerası özelliklerine sahip olan kameradır yani taşıması kolay, ufak, görüntü aktarımı yapabilen, görüntü kalitesi yüksek olan Örneğin Sony Z90 gibi kameralar ihtiyacınızı giderecektir.


En İyi Sinema Film Klip kameraları

Böyle bir iş yapıyorsunuz ihtiyacınız olan kamera CineAlfa serisinden Sony FX6, Sony FX9, Sony Venice, Sony FX3  seviyesindeki kameralar  olmalıdır. Bu kameralar özellikleri itibariyle sinema çekimleri için üretilmiştir.


Profesyonel Video Kameralar

 En İyi Düğün Etkinlik Organizasyon Kameraları


Düğün etkinlik organizasyon için üretilen kameralar genellikle profesyonel kameralarını başlangıç seviyesindeki 4K kameralar olmaktadır bu kameralar yine Sony tarafında Sony z150, Sony NX200 tarzı kameralar olmaktadır


En İyi Greenbox Kameraları


Greenbox Stüdyo kuracaksanız burada kameradan ziyade Işık sistemleri daha ön plana çıkmaktadır. Büyük bütçeli projeleriniz varsa bütçenize göre daha profesyonel kameralar tercih edebilirsiniz ama orta bütçeli projeler yapıyorsanız buraya koyabileceğiniz çok fazla seçenek bulmaktadır özellikle robotik kameraları da inceleyebilirsiniz.


Greenbox kameraları


En İyi Online Eğitim Stüdyosu Kameraları


Son zamanlarda online eğitim stüdyosu kurulumu için çok fazla talep gelmektedir. Burada  Eğitim Kurumları kameraların haricinde farklı özellikler istemektedir. Bu özellikler kamerada bulunması gereken özellikler olduğu için durumu çok fazla değiştirmektedir. Örneğin öğretmenin takip edilmesi, otomatik çalışma gibi birçok özellik online eğitim stüdyosunda kullanılacak kameralarda olması gereken özelliklerden bazılarıdır. Buna uygun da farklı özellikle robotik kameralarımız mevcuttur.


En Uygun Fiyatlı Kamera Hangisidir


Bu sorumuzun cevabı da aslında fiyat odaklı değil ihtiyaç odaklı olmalıdır. Yani kameranın fiyatının uygun olması değil Sizin ihtiyacınızı gideriyor olması önemlidir. Bu yüzden uygun fiyatlı kamera için öncelikle nerede kullanacağınınız, ne tür işler yapacağınız önemlidir. Bunları tespit ettikten sonra bütçenize uygun bir kamera bulabilirsiniz.


 Şimdi gelelim en önemli soruya


 En İyi Kamera Hangisidir


 Yukarıdaki özellikler sizin ihtiyacınızı göstermektedir. En iyi kamerayı bize soran tüm müşterilerimize verdiğimiz cevap, bütçenize ve ihtiyaçlarınıza göre alabileceğiniz kameradır. Örneğin 50 bin liralık kamera alamazsın ihtiyacınıza göre bütçeniz 50.000 lira ise Buna göre bir kamera düşünebilirsiniz. Mesela düğün çekimi için kamera ihtiyacınız varsa bütçeniz 50.000 TL ise 50 binden daha uyguna bir kamera bulabilirsiniz ama bunu, dediğimiz gibi ihtiyacınız ve bütçenize göre tespit edebiliriz yoksa en iyi kamera sorusunun ucu tamamen açıktır. En iyi kamera ihtiyacınıza göre bütçenize alabileceğiniz kamera en iyi kameradır. Detaylı bilgi için bize ulaşabilir ve danışabilirsiniz.


Profesyonel kamera ve ekipmanları için bize ulaşabilirsiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.