Toyota Greenbox Eğitim Stüdyosu kuruldu.

03-02-2023 09:34
Toyota Greenbox Eğitim Stüdyosu kuruldu.

Yakın zamanda herkesin bildiği araba üreticilerinden Toyota Türkiye'ye güzel bir greenbox, Web TV olarak kullanılacak bir eğitim stüdyosu kurulumu gerçekleştirdik kısaca bu projemizden sizlere bahsetmek istiyoruz.

 

Toyota bildiğiniz üzere Dünya’nın en büyük araba üreticilerinden ve satış açısından da Dünya’nın en büyük araba satış firmalarından biridir.


 

 

Toyota Eğitim Merkezi

 

Toyota Eğitim Merkezinde Türkiye'nin her tarafındaki Toyota personelleri için yeni teknolojiler, mevcut sorunlar, servis ve destek gibi konularda eğitim ve seminerleri verilmektedir. Tek merkezden verilen bu eğitimler yerinde eğitimlere göre ciddi avantajlar sağlamakta ve maliyetleri düşürmektedir Ayrıca hareketlilik azaldığından dolayı personel kaybı olmadığı için satış ve destek birimlerinde yetersizlik olmamaktadır.

Bu süreci daha profesyonel hale getirmek için de yakın zamanda Toyota eğitim merkezine greenbox eğitim stüdyosu kurulumunu gerçekleştirdik.


 

 

Greenbox Eğitim Stüdyosu ne amaçla kullanılır.

 

 

Toyota'larda işe başlayacak olan teknik personelin eğitim aldığı bina içeride bir serviste olması gereken tüm ekipmanlar bulunmalıdır. Mesela kaportacının serviste işe başlamadan önce kaportayı tezgahta görmesi, astarı nasıl atılır, boya nasıl atılır, çekiç nasıl vurulur, kaporta nasıl düzeltilir görmesi ve öğrenmesi gerekir veya Motor nasıl sökülür hepsini uygulamalı olarak görmesi önemlidir. Bunu yaparken de zaman kazanmak, mümkün olduğu kadar çok kişiye aynı anda eğitim vermek çok önemlidir. Burada Greenbox stüdyo devreye girmektedir.

 

Toyota merkezde bu stüdyoda Servis için gerekli tüm ekipmanlar bulunmaktadır. İhtiyaç halinde yeni teknolojiler veya mevcut teknolojilerle ilgili her türlü eğitim tek merkezden tüm Türkiye'ye anlatılmaktadır. hepsini tezgah üstünde görüp test edilebilmekte, yapılabilecek herşey ekran karşısındaki birçok eğitim kayıt altına alınıp insanlara sunulabilmektedir Toyota Greenbox Eğitim stüdyosunda tüm demir konstrüksiyonları yapıldı, duvarları ses yalıtımı, akustik süngerler, akustik halılar yapıldı, ekipmanları ile birlikte test edilip teslim edildi.

 

 

 

Sizler de profesyonel greenbox stüdyo talepleriniz için bize ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.